Microdermabrasie

Geef je huid eens een flinke boost….
Microdermabrasie is één van onze top behandelingen omdat, het snel hele mooie resultaten geeft! Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. Je kunt je huid een flinke boost geven.
Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische peeling om de dode huidcellen van de opperhuid te slijpen. Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt de huid zacht en pijnloos door microkristallen behandeld. Het resultaat ziet u direct. Een jonge en veerkrachtige huid die u een stralend uiterlijk geeft.
Wat doet microdermabrasie voor je huid?
Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert worden is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor je niet alleen een betere doorbloeding krijgt maar ook de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. De poriën worden minder grof en pigmentvlekken en fijne rimpels zullen vervagen. De huid ziet er na een behandeling veel gladder en egaler uit. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken.
De behandeling is voor bijna idereen geschikt voor onder andere:
– Rimpels
– Onzuivere huid
– Huidverhoudering
– Pigmentvlekken
– Littekens
– Zonneschade
– Rokershuid
– Grove poriën
– Grove huidstructuur
– Futloze huid
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is verschillend per persoon, huidconditie en leeftijd. Naarmate we ouder worden en onze celdeling trager wordt zal u ook meer behandelingen nodig hebben. De meeste klanten starten met een mini kuur van 5 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat. Maar er wordt per keer bekeken wat het beste bij uw huid past.
Hoe ziet uw huid eruit direct na de behandeling?
Het kan zijn dat uw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt omdat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het weleens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is. Dit is zo mild dat u het nauwelijks ziet.
Advies
Naast uw dagelijkse dagcreme is het belangrijk om iedere dag zonnebrand creme te gebruiken, minimaal SPF 30. In de zomermaanden wanneer de zon wat feller aanwezig is wordt deze behandeling niet uitgevoerd omdat het afwaarts kan werken.
Wat mag zeker niet na een microdermabrasie behandeling!
Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. Minerale make-up mag wel.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.
WhatsApp chat