Lycon Precision Waxing

Alleen de allerbeste ingrediënten

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.
De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken.
Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid.
Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!
Superieure resultaten voor alle soorten haargroei
LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.
Efficiënt voor klanten, een logische keuze voor waxing professionals!
De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik.
De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON waxbehandelingen voor klanten veel sneller verlopen.
LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! I
n combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals.

Innovatief en trendsettend met een breed én compleet assortiment
Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend.
Hiermee kunnen waxprofessionals zich gegarandeerd onderscheiden!
Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip Waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en die geen irritaties veroorzaken.
De LYCOJET Waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes.
De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. Specialistische waxen spelen in op de huidige waxtrends, zoals de Eye Brow Wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian Waxbehandelingen.
Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post waxproducten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor klanten garanderen.
WhatsApp chat